Обвинувачення відносно одного з керівників «Кіровоградгазу» направили до суду

Перегляди: 1019

Обвинувальний акт відносно одного з керівників ВАТ «Кіровоградгаз» за ст. 356 – самоуправство, направили до суду, де він наразі перебуває на розгляді.

Про це сьогодні, 11 липня, під час прес-конференції повідомив прокурор області Анатолій Коваленко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Кропивницький відділ поліції проводив досудове розслідування кримінального провадження за фактом вчинення самоуправства службовими особами ВАТ "Кіровоградгаз", що спричинило відключення котелень від газопостачання», - сказав він.

У ході досудового розслідування вдалося встановити, що 27 - 28 листопада 2017 року працівники ВАТ припинили розподіл природного газу теплогенеруючим підприємствам Кропивницького, відключивши котельні. За результатами розслідування у квітні 2018 року обвинувальний акт відносно одного з керівників «Кіровоградгазу» за ст. 356 – самоуправство, направили до суду, де він наразі перебуває на розгляді.

Цей самий відділ проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо вчинення самоуправства службовими особами ВАТ, що спричинило відключення котельних вже у березні 2018 року. На сьогодні підозру нікому не пред’явили.

Прокурор області висловив сподівання, що до початку опалювального сезону будуть прийняті певні рішення у цій справі.