У двох селах Кіровоградщини відкрили спортивні майданчики (ФОТО, ВІДЕО)

Перегляди: 1083

У Червоній Кам’янці Олександрійського району та Петровому Знам'янського району відкрили міні-футбольні поля зі штучним покриттям.

Про це повідомляє CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У Червоній Кам'янці дуже полюбляють футбол. Майже всі хлопці ганяють м'яча, а місцева команда ФК «Чернона Кам'янка» неодноразово була переможцем змагань різних рівнів. За словами вчителя фізкультури Сергія Доцаєнка, тепер у них є можливість підвищувати рівень своєї підготовки.

У своїх силах переконані і юні футболісти села Петрове Знам'янського району.

Ідея побудувати штучне міні-поле з'явилася у керівництва школи та меценатів ще кілька років тому. Зараз мрії стали реальністю. А зовсім скоро у школі з'явиться повноцінна футбольна база - поруч облаштовується звичайне поле, траву для якого вирощують самі.

«Саме такі майданчики дають змогу дітям виявляти свої здібності та набиратися здоров'я. А здорова нація це багатство країни», - зазначив директор петрівської школи Олег Рябич.

https://www.youtube.com/watch?v=46LS3Cnu9TE&feature=youtu.be

На переконання голови ОДА Сергія Кузьменка, побудувати міні-футбольні поля можуть усі, хто має бажання попрацювати на благо своєї громади.

За два роки в різних селах Кіровоградщини з'явилося не менше 30 таких майданчиків. А до початку нового навчального року відкриють ще 12 полів для міні-футболу.