За півроку поліцейські Кіровоградщини розшукали понад 110 злочинців

Перегляди: 781

З початку року співробітники кримінальної поліції та управління карного розшуку поліції області встановили місцезнаходження 114 зловмисників, із яких 59 – за скоєння тяжких та особливо тяжких злочинів.

Про це CBN повідомили в секторі комунікації поліції області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

11 осіб розшукувалися за вчинення грабежів, п’ять – за розбої, троє – за нанесення тяжких тілесних ушкоджень та четверо – за умисні вбивства.

9 липня працівники кримінальної поліції Кропивницького відділу встановили місцезнаходження уродженця іншої держави, який з 2016 року переховувався від органів досудового розслідування за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого п. 1 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Чоловік біля одного з розважальних закладів обласного центру під час конфлікту з двома громадянами здійснив кілька пострілів із пістолета у їхній бік.Обоє потерпілих зазнали вогнепальних поранень, один із них помер. Підозрюваного затримали.

Нагадаємо, Арсена Мартіросяна, підозрюваного у вбивстві й тяжких тілесних, арештували в Кропивницькому.