На Кіровоградщині рецидивіст украв гроші, що призначалися на лікування тяжкохворого малюка (ФОТО)

Перегляди: 860

На Кіровоградщині поліцейські викрили шахрая, який привласнив кошти, що призначалися на лікування однорічного тяжкохворого малюка.

Про це CBN повідомили в Секторі комунікації поліції області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Про те, що з банківського рахунку, відкритого для збору коштів на лікування однорічного Даніїла Калька, невідомі знімають кошти, здогадалася його мама Ірина. Про цей факт жінка повідомила поліцейських.

Правоохоронці провели низку оперативно-розшукових заходів та встановили особу чоловіка, причетного до скоєння даного кримінального правопорушення. Ним виявився непрацюючий раніше судимий житель Олександрійського району. Під час обшуку в нього виявили банківську картку, з допомогою якої шахрай переводив чужі гроші у готівку.

До того 29-річний чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння розбійного нападу. Про свій минулий кримінальний досвід він пригадав наприкінці червня, коли побачив відеосюжет про історію маленького хлопчика, батьки якого просили про допомогу небайдужих громадян у зборі коштів на операцію для дитини.

Триває розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.