На Кіровоградщині визначили переможців конкурсу соціальних проектів

Перегляди: 696

На Кіровоградщині визначили переможців конкурсу соціальних проектів «Громадська перспектива: ідея – дія – результат».

Про це CBN повідомили в управлінні комунікацій з громадськістю ОДА.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Конкурс проводиться в області вп’яте. Граничний обсяг фінансування за рахунок бюджетних коштів одного проекту - 30 тис. грн. Загальний фонд - 90 тис. грн.

Цього року учасників було чотири.

Найбільше балів отримав проект «Давай дружити» ГО «Серце матері». Він передбачає проведення тренінгу за участі батьків на тему «Ми – рівні», тематичної фотовиставки, зустрічі дітей з паралімпійцями та низку інших заходів.

Друге і третє місце з рівною кількістю балів розділили проекти «Рівний – рівному» ГО «Фонд правового та соціального захисту ветеранів війни "Правник"» та «Крок на зустріч» ГО «Центр громадських зв’язків "Правосвіт"». Вони спрямовані на соціалізацію, психологічну реабілітацію та правовий всеобуч учасників АТО, а також на підтримку матерів та членів сімей загиблих у збройному конфлікті на Сході.

На четвертому місці - пропозиція «Здорова жінка – здорова нація» ГО «Об’єднання переселенців "КВІТЕНЬ – 2014"». Мета проекту – пропаганда здорового способу життя серед жінок області.

Фінансову підтримку нададуть на реалізацію всіх проектів, кошти розподілять пропорційно до отриманих балів.