У Голованівську з нуля розпочали будівництво дитячого садочка (ВІДЕО)

Перегляди: 1199

Закладення капсули у фундамент під будівництво дитячого садочка відбулося в Голованівську вчора, 12 липня.

До участі в урочистостях долучилися голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко, голова районної РДА Олег Голімбієвський, голова районної ради Богдан Кучмій.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На сьогодні в Голованівську працюють два дошкільні заклади. Садочок «Малятко», наприклад, розрахований на 115 місць, але обслуговує 208 дітей. Для забезпечення сучасних умов для навчання та виховання прийняли рішення розпочати будівництво нового дошкільного закладу на 120 місць (шість груп).

На місці будівництва заклали капсулу часу з посланням нащадкам, яке зачитав батько дошкільнят, учасник антитерористичної операції Василь Марчак.

Найменші учасники заходу разом із батьками залишили на банері відбитки своїх долоньок різнокольоровими фарбами. Територію будівництва дитячого садочка освятив благочинний Голованівського округу протоієрей отець Михаїл. Наприкінці влада області й району вручила дітям іграшки.

https://www.youtube.com/watch?v=a24KVQwTxsc&feature=youtu.be