Житель Світловодська несподівано для себе став злісним аліментником: виконавці переплутали

Перегляди: 2310

Рішенням Кіровського суда Кропивницького Олександр Максименко зобов'язаний виплатити борг з аліментів - майже 80 тисяч гривень.

Про це він розповів CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Виконавча служба Фортечного району знайшла Олександра Максименка у Світловодську та надіслала за місцем роботи й у пенсійний фонд провадження про відрахування 50% прибутків на погашення цього боргу.

От тільки виконавча служба знайшла повного тезку справжнього батька дитини, на захист якої суд прийняв рішення. І її не збентежило навіть те, що 66 років - не зовсім гарний вік для батьківства.

Крім того, виконавці внесли в своє провадження ідентифікаційний номер жителя Світловодська. Хоча в рішенні суду він був відсутній. Такий «подарунок» виконавці зробили якраз напередодні дня народження Максименка, і ця несподівана інформація стала причиною непорозумінь з дружиною, а справжні його діти не змогли виїхати на відпочинок, бо машина, що йому належить, відразу потрапила під арешт.

Ситуація вже виправляється. Але поки що Олександр Максименко зі Світловодська не отримав жодного вибачення від винуватців цього інциденту.