Житель з Петрового організував банду, яка обкрадала житло на території кількох областей (ФОТО)

Перегляди: 914

На Кіровоградщині поліцейські затримали учасників організованої злочинної групи, які скоювали крадіжки у кількох областях.

Про це CBN повідомили в секторі комунікації поліції області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На рахунку групи близько 20 фактів кримінальних правопорушень. За попередніми даними, сума завданих потерпілим збитків сягає понад 800 тисяч гривень.

Працівники управління карного розшуку поліції області, із залученням бійців спецпідрозділу КОРД, затримали осіб під час їх чергової спроби вчинити крадіжку.

Організатором злочинної групи виявився 35-річний раніше неодноразово судимий житель селища Петрове. Його спільники – 42-річний, теж раніше судимий місцевий житель та 29-річний житель Кропивницького. Вони обкрадали приватні будинки і квартири, розташовані на першому поверсі. Їздили крадії на таксі.

З житла забирали різноманітну техніку, ювелірні вироби, інші цінні речі, кошти, у тому числі в іноземній валюті. В одному з будинків злодії знайшли більше 20 тисяч доларів США. Викрадене майно спільники частково продавали, деякі речі залишали собі, гроші витрачали.

Зловмисники зберігали гранату Ф-1, автомат і майже 30 набоїв, а також пакети з подрібненою речовиною, схожою на коноплю. Їм може загрожувати покарання – до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.