«Інгулець» представив новачків та виграв у «Кременя»

Перегляди: 1002

Петрівський клуб запросив до своїх лав сім футболістів.

Як повідомили СВN у прес-службі ФК «Інгулець», перед початком товариського поєдинку із кременчуцьким «Кременем» головний тренер команди з Петрового Сергій Лавриненко презентував новобранців, які будуть допомагати вирішувати поставлені завдання.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Клубні футболки із рук наставника команди отримали хавбеки Олександр Козак, Станіслав Передистий, Ілля Коваленко, нападник Олександр Козлов, голкіпер Антон Ситніков та орендований у СК «Дніпро-1» форвард Каміль Хучбаров. Ще одного футболіста «Дніпра-1», який буде виступати в «Інгульці» на правах оренди – Ярослава Гоменка – з поважних причин не було на представлені.

Згодом відбувся товариський поєдинок петрівчан із «Кременем», в якому господарі поля святкували доволі впевнену перемогу. Хоча в першому таймі гості, які готуються до старту першості в Другій лізі, доволі злагоджено захищалися. Та, все ж, один м’яч підопічні Сергія Лавриненка забили, коли примусили суперників вразити власні ворота.

Після перерви відзначилися ще й Ніка Січінава та Олександр Козак із пенальті. «Інгулець» виграв із рахунком 3:0.

«Інгулець»: Ганєв ( Ситников, 46), Балан (Кобуладзе, 56), Гончаренко, Кучеренко, Синьогуб (Солдат, 46), Лупашко (Передистий, 46), Піднебенний (Клименко, 46), Запорожець (Козак, 46), Коваленко (Хучбаров, 46), Мішуренко (Елла, 46), Козлов (Січінава, 46).

Фото Володимира Кифенка.