Легкоатлети-паралімпійці з Кіровоградщини здобули 9 нагород на чемпіонаті України

Перегляди: 1192

Легкоатлети-паралімпійці з Кіровоградщини здобули на чемпіонаті України три золота, одну срібну та п'ять бронзових медалей.

Про це СВN повідомили у Кіровоградському регіональному центрі «Інваспорт».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На кропивницькому стадіоні “Зірка” минулого четверга завершився чемпіонат України з легкої атлетики серед спортсменів з інвалідністю. У триденних змаганнях взяли участь 180 легкоатлетів з ураженням опорно-рухового апарату, порушенням зору та розумово-фізичного розвитку.

Вихованці Олега Соколовського майстер спорту України міжнародного класу Анастасія Мисник стала чемпіонкою України у штовханні ядра та здобула срібло у метанні диску, а майстер спорту України Вікторія Шпачинська стала кращою у метанні спису та завоювала дві бронзових нагороди у штовханні ядра та метанні диску.

Підопічна тренера Галини Михалюкової Анастасія Коновальчук виборола перше місце у стрибках в довжину та фінішувала третьою в бігу на 100 та 200 метрів.

Учні тренера Олега Боришполя Юрій Бондаренко став третім у метанні диску та посів п'яте місце у штовханні ядра, а Микола Задеряка став четвертим у метанні диску та п’ятим у штовханні ядра.

Ці старти були заключним етапом відбору до чемпіонатів Європи серед атлетів різних нозологій, які відбудуться в липні в Парижі та в серпні в Берліні.