«Зірка» здолала «Гірник-Спорт»

Перегляди: 929

У Горішніх Плавнях кропивницька «Зірка» перемогла» місцевий «Гірник-Спорт».

У цьому поєдинку атакували футболісти з Горішніх Плавнів більше, але небезпечнішими були контривипади «Зірки», інформує кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Особливі проблеми захисту господарів створював юний форвард «Зірки» Станіслав Писарєв. Саме 16-річний нападник забив перший гол в цьому матчі, коли прийняв м’яч після передачі п’ятою Максима Авер’янова. Рахунок до перерви не змінився.

В другому таймі «Зірка» забила ще один гол. Взяття воріт створили Писарєв та Авер’янов.

На 85-й хвилині господарі отримали право на пробиття пенальті, але удар з «позначки» прийшовся в поперечину. В кінцівці гри обидві команди мали можливості забити, але рахунок до фінального свистка так і не змінився.

Підопічні Андрія Горбаня завершили серію контрольних поєдинків напередодні старту чемпіонату в Першій лізі.

Команда провела матч в такому складі: 74. Медведєв Марк (12. Степанцов Богдан, 46), 50. Дугієнко Олександр, 48. Маткобожик Олександр (к/к), 35. Хамільтон-Роллінгс Філіп Ларрі Володимир (54. Коноваленко Максим, 74), 68. Хорольський Дмитро, 47. Рудницький Іван (52. Лопушенко Ігор, 62), 69. Писарєв Станіслав (91. Боздаган’ян Михайло, 60), 39. Поплавка Ярослав (80. Касімов Дмитро, 60), 86. Авер’янов Максим (63. Павлюк Кирило, 70), 85. Ходорченко Микита (51. Гравець на перегляді, 46), 71. Сьомка Артем (75. Савіцький Андрій, 64).

У першому офіційному протиборстві 22 липня о 18:00 «Зірка» на власному полі буде приймати луцьку «Волинь».