Олександрійські військові здобули перемогу у чемпіонаті з багатоборства (ФОТО)

Перегляди: 1015

Минулого тижня на території військової частини 3027 в селі Нові Петрівці фінішували змагання з функціонального багатоборства на «Найбільш фізично підготовлений підрозділ Національної гвардії України».

Команда в/ч 2269 з Олександрії вийшла у фінал та зайняла перше місце в загальному підсумку у другій групі команд, інформує CBN з посиланням на сайт Нацгвардії України.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Чемпіонат визначив переможців серед 17 збірних команд військових частин-учасників, в яких змагалися 110 спортсменів ( 50% серед них є учасниками АТО).

Три дні хлопці змагалися за різними напрямами: на початковому етапі чемпіонату бійці виконували індивідуальні силові вправи, потім 17 команд-учасників конкурували у воєнізованому кросі з подоланням перешкод. Наприкінці гвардійці відпрацьовували силову естафету.

За перемогу командувач Національної гвардії генерал-полковник Юрій Аллеров вручив збірній команді військової частини головний приз змагань – боксерський комплекс з 13 пристроїв вартістю 52890 грн.