«Олександрія» переграла «Кремінь», замахнулася на єврокубки й показала новачків (ФОТО)

Перегляди: 1698

Контрольний матч між «Олександрією» та кременчуцьким «Кременем», що відбувся вчора, 15 липня, в Олександрії завершився перемогою господарів з рахунком 2:1.

Про це CBN повідомили у прес-службі клубу.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Представники першої ліги не тільки вправно захищалися, але й непогано контратакували. Це дозволило підопічним Ігоря Столовицького повести в рахунку на 35 хвилині після удару Владислава Сидоренка. Але господарі поля додали обертів й завдяки дублю Євгена Банади змогли ще до перерви вийти вперед.

У другому таймі рахунок так і не змінився.

«Олександрія» грала у такому складі.

Перший тайм: Юрій Паньків, Андрій Цуріков, Антон Шендрік, Валерій Бондаренко, Павло Пашаєв, Олексій Довгий,Андрій Запорожан, Євген Банада, Василь Грицук, Максим Задерака, Артем Сітало.

Другий тайм: Юрій Паньків (Дмитро Рудик, 76’), Андрій Цуріков, Гліб Бухал, Валерій Бондаренко (Владислав Бабогло, 62’), Павло Пашаєв (Дмитро Шастал, 62’), Олексій Довгий (Станіслав Микицей, 71’), Андрій Бацула, Кирило Ковалець, Артем Полярус, Євген Протасов, Віталій Пономар.

Перед матчем відбулося представлення гравців команди, до якої приєдналися Гліб Бухал і Станіслав Микицей, а також дуже перспективний, на думку тренерського штабу, хавбек Максим Задерака та досвідчений півзахисник Кирило Ковалець.

Головний тренер олександрійців Володимир Шаран подякував президенту клубу Сергію Кузьменку за можливість провести навчально-тренувальні збори в Болгарії та висловив сподівання, що в майбутньому чемпіонаті його підопічні зіграють значно краще, ніж у попередньому, та боротимуться за потрапляння до єврокубків.

[caption id="" align="aligncenter" width="640"] Максим Задерака[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="640"] Кирило Ковалець[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="640"] Гліб Бухал і Станіслав Микицей[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="640"] Головний тренер ФК «Олександрія» Володимир Шаран[/caption]

У першому турі чемпіонату УПЛ сезону 2018 - 2019 років ФК «Олександрія» о 17:00 22 липня на виїзді зіграє зі львівськими «Карпатами».

Всі фото прес-служби ФК «Олександрія»