В Олександрійській райраді змінили двох депутатів

Перегляди: 784

Сьогодні, 16 липня, Олександрійська районна виборча комісія ухвалила рішення про визнання обраними та реєстрацію депутатами кандидатів в депутати Олександрійської районної ради Віталія Згами та Юрія Анатольєва.

Про це пише «Голос Громади», інформує CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Віталій Згама з 2012 по 2014 рік працював головою Олександрійської районної державної адміністрації, після звільнення перейшов на роботу в ТОВ «УкрАгроКом». На місцевих виборах в 2015 році балотувався по 21 виборчому окрузі, до якого входять села Ізмайлівка, Видне, Гайок, Пустельникове, Королівка, Піщаний Брід Приютівської об’єднаної територіальної громади.

Голова районної виборчої комісії Анатолій Куруп озвучив, що Павло Філіпов, наступний за черговістю кандидат, відмовився вступати в депутатські повноваження, а отже наступником став Юрій Анатольєв. Він є директором сільськогосподарського товариства імені Шевченка, який представлятиме в районній раді село Попельнасте.

Віталій Згама та Юрій Анатольєв замінять в Олександрійській районній раді вибувших Богдана Курупа, якого обрали головою Новопразької ОТГ та Наталію Йоник, яка була обрана депутатом на перших виборах до селищної ради Приютівської громади.