Кропивничанки посіли четверте та п’яте місця на чемпіонаті Європи з легкої атлетики в Парижі

Перегляди: 1010

Кропивничанка Анастасія Мисник сьогодні, 17 липня, стала четвертою у метанні диску, а її партнерка по команді Вікторія Шпачинська - п’ятою на чемпіонаті Європи з легкої атлетики серед спортсменів з вадами фізичного та розумового розвитку, що триває в Парижі.

Про це CBN повідомив тренер кропивницьких спортсменок Олег Соколовський.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У заключній шостій спробі Анастасія Мисник відправила снаряд на 34 метри 10 сантиметрів, але це був лише четвертий результат. Вікторія Шпачинська зі спробою на 31 метр 48 сантиметрів стала п’ятою.

Але без своєї золотої нагороди Україна в цьому виді не залишилися, адже Світлана Півень вже в третій спробі нокаутувала суперниць, метнувши диск на 39 метрів 35 сантиметрів.

Українська легкоатлетка випередила господарку змагань Глорію Аблемагнон (37 метрів 31 сантиметр), яка здобула своє друге срібло. Бронза з результатом 36 метрів 31 сантиметр дісталася Сірлі Тіік з Естонії.

Анастасія Мисник вже свої старти закінчила, а Вікторія Шпачинська ще спробує здобути нагороду 18 липня в секторі для метання списа.

Чемпіонат Європи завершиться 20 липня.

Нагадаємо, вчора, 16 липня, Анастасія Мисник здобула золоту медаль на чемпіонаті, штовхнувши ядро на 12 метрів 62 сантиметри. Вікторія Шпачинська з результатом 11 метрів 35 сантиметрів була четвертою.