Рятувальники хочуть через суд закрити низку закладів на Кіровоградщині

Перегляди: 877

Під час позапланових перевірок торговельно-розважальних закладів області рятувальники виявили 997 порушень правил техногенної та протипожежної безпеки.

Про це повідомив начальник відділу запобігання надзвичайних ситуацій ДСНС в області Роман Шаповалов, інформує CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Позапланові перевірки тривали протягом квітня – червня поточного року у 53 розважально-торговельних закладах області. До адміністративної відповідальності притягнули керівників та відповідальних особів

Роман Шаповалов зауважив, що окремі заклади проігнорували або у неповному обсязі виконали приписи органів ДСНС України щодо усунення виявлених недоліків. Це, «Depot», «Вельвет», «Crazy Land», «Епіцентр К», «Копілка», «Олма Трейд», «Сіті», фан-клуб ФОП «Хачятрян» (Кропивницький), ФОП «Бідокуров О.М.» (Олександрія), ФОП «Ямполець О.А.» (Вільшанка) та ФОП «Бутенко А.Д.» (Світловодськ).

У зв’язку з тим, що перебування у зазначених установах є небезпечним для людей, управління направило в адміністративний суд позовні заяви щодо призупинення їх експлуатації.