Суд поставив крапку у справі щодо реорганізації пологового будинку №2 у Кропивницькому

Перегляди: 810

17 липня Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд за наслідками апеляційного перегляду постанови Ленінського районного суду обласного центру в справі щодо реорганізації пологового будинку №2 ім. Святої Анни ухвалив постанову, якою залишив апеляційну скаргу без задоволення, а постанову Ленінського райсуду - без змін.

Цим підтвердив законність ухвалене міською радою Кропивницького рішення щодо оптимізації пологових будинків, повідомила CBN прес-служба міськради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Постановою Ленінського районного суду адміністративний позов Орєшкова Геннадія Миколайовича до міської ради міста Кропивницького про визнання з мотивів невідповідності Конституції України незаконним та скасування рішення міської ради Кропивницького "Про оптимізацію мережі лікувально-профілактичних закладів комунальної власності Кропивницького та реорганізацію пологового будинку №2 ім. Святої Анни шляхом приєднання до пологового будинку №1" №692 від 17 листопада 2016 року був залишений без задоволення», - зазначила начальник юридичного управління Марина Смаглюк.