Збірна України з футболу, в складі якої грає кропивничанин, перемогла Францію

Перегляди: 1633

Гравець кропивницької «Зірки» Кирило Дришлюк та його партнери по збірній України з футболу здолали збірну Франції на юнацькому чемпіонаті Європи.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Вчора, 17 липня, у Фінляндії розпочався чемпіонат Європи з футболу серед гравців не старше 19 років. У стартовому матчі групового етапу збірна України, в основі якої вийшов півзахисник «Зірки» Кирило Дришлюк, переграла однолітків з Франції з рахунком 2:1.

Українці вдало розпочали протистояння, відповідаючи фаворитам зустрічі швидкими контратаками. Саме в ході одного з таких випадів на 13 хвилині після передачі Коноплі влучно пробив у ближній кут із меж штрафної Цітаішвілі. Але через 10 хвилин французи скористалися провалом на нашому лівому фланзі захисту, звідки стрімко увірвався в штрафний майданчик Сумаре й відпасував назад на Гітану, який метрів із 12 ефектно вразив ближню «дев’ятку» - 1:1. До перерви рахунок не змінився.

У другому таймі ініціативою заволоділи підопічні Олександра Петракова. За фол на Супрязі, який виходив сам на сам із воротарем французів, вилучили захисника трикольорових Сарра.

До 85 хвилини французам щастило зберігати нічийний рахунок у меншості, але після штрафного суперників українці швидко перейшли в контрнаступ. М’яч підхопив Булеца, обіграв захисника й акуратно пробив у ближній кут метрів із 17 – 2:1. Цей гол став для синьо-жовтих переможним.

Кирило Дришлюк провів на полі всі 90 хвилин.

Збірна України разом із англійцями, які переграли суперників з Туреччини 3:2, очолила свою групу. Наступний поєдинок підопічні Олександра Петракова зіграють 20 липня о 18:30 саме зі збірною Англії.