Кропивничанка здобула бронзу на чемпіонаті Європи з легкої атлетики

Перегляди: 967

Кропивничанка Вікторія Шпачинська стала третьою в метанні спису на чемпіонаті Європи з легкої атлетики серед спортсменів із вадами фізичного та розумового розвитку в Парижі.

Як повідомив СВN тренер кропивницьких легкоатлеток Олег Соколовський, в передостанній день змагань завершувала свої виступи на європейській першості його підопічна Вікторія Шпачинська.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У секторі для метання спису проходила доволі напружена боротьба. Вже в другій спробі лідерство захопила Сірлі Тіік з Естонії, яка відправила снаряд на 33 метри 53 сантиметри. А в третій спробі естонка поліпшила своє досягнення й показала результат 34 метри 64 сантиметри, що й принесло їй золоту нагороду. Як не намагалися дві українки Світлана Півень та Вікторія Шпачинська наздогнати конкурентку, українкам це не вдалося. У підсумку Світлана Півень з результатом 31 метр 71 сантиметр до свого золота в метанні диску додала ще й сьогоднішнє срібло, а кропивницька легкоатлетка Юлія Шпачинська поступилася свої подрузі по збірній 20 сантиметрами і стала бронзовим призером чемпіонату Європи.

Додому з Парижу підопічні Олега Соколовського повертаються з золотом Анастасії Мисник в штовханні ядра та бронзою Вікторії Шпачинської в метанні спису.