Лави кропивницької «Зірки» поповнили шість новачків

Перегляди: 835

ФК «Зірка» оголосив про поповнення новими футболістами.

Як повідомили CBN у прес-службі клубу, контракти уклали досвідчений півзахисник Іван Рудницький, який раніше вже виступав за «зіркових», провівши у складі команди п’ять сезонів і зігравши 103 офіційні поєдинки, а також захисник Олександр Дугієнко (останній клуб - тернопільська «Нива»), Дмитро Нерубенко («Нафтовик- Укрнафта» з Охтирки), вихованці футболу Кіровоградщини півзахисники Ярослав Поплавка («Дніпро-1») та Дмитро Хорольський («Мир» з Горностаївки), Філіп Хамільтон-Роллінгс («Реал Фарма» з Одеси).

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Продовжили контракти з клубом молоді виконавці, які в минулому сезоні грали за молодіжний та юнацький склади, Максим Коноваленко, Ігор Лопушенко, Станіслав Писарєв, Андрій Савіцький, Богдан Степанцов та Микита Ходорченко.

Нагадаємо, свій стартовий матч в чемпіонаті Першої ліги підопічні Андрія Горбаня проведуть вже цієї неділі, 22 липня, о 18:00 проти одного з фаворитів першості - луцької «Волині».