У Кропивницькому виплатять одноразову допомогу АТОшникам

Перегляди: 1120

Комісія з питань надання матеріальної допомоги учасникам АТО та членам сімей загиблих, які є мешканцями Кропивницького, сьогодні, 19 липня, підтримала надання одноразової допомоги військовим, які 2018 року проходили чи проходять службу в зоні ООС.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

З часу минулого засідання в комісія отримала 59 звернень і підтримала виділення військовослужбовцям по три тисячі гривень.

Крім того, комісія розглянула звернення чотирьох постраждалих учасників антитерористичної операції за наданням одноразової матеріальної допомоги і підтримала виділення цим кропивничанам 22,5 тисячі гривень. Це інвалід другої групи, якому потрібне протезування, двоє чоловіків, які мають третю групу інвалідності, та учасник АТО з захворюванням, отриманим під час перебування в зоні антитерористичної операції.

Згідно з комплексною програмою, інвалід третьої групи одноразово може отримати 5 тис. грн, інвалід другої групи -10 тис. грн, інвалід першої групи - 15 тис. грн, сім'ї загиблих - 25 тис. грн.

Рішення про надання допомоги остаточно буде прийматися на засіданні виконкому.