У населених пунктах Кіровоградщини визначать місця для паркування інвалідів

Перегляди: 871

Усі райони Кіровоградщини на своїх територіях повинні провести резервування міст для паркування автомобілів людей з інвалідністю чи тих, хто перевозить цю категорію населення.

Про це на вчорашньому засіданні обласного комітету доступності наголосила директор департаменту ЖКГ в області Ольга Довжук, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Звертаюсь до всіх районних держадміністрацій, - заявила Довжук. - Ви подаєте інформацію про те, що місця для паркування автотранспорту інвалідів та інших засобів, що перевозять інвалідів, не визначені, оскільки у резервуванні немає потреби. Хочу звернути вашу увагу, що в кожному населеному пункті є місця, де у вихідні чи святкові дні паркується велика кількість автомобілів. Саме там повинна бути позначена парковка для інвалідів».

За її словами, нанесення розмітки для паркування транспорту для інвалідів є обов'язковим.

До того ж, зазначила Довжук, до міст і містечок приїжджають гості, в тому числі люди з інвалідністю, тому розмов про відсутність потреби бути не може.