У Вільшанці жителі трьох вулиць майже півтора місяці були без водопостачання

Перегляди: 881

Жителі трьох вулиць селища Вільшанка майже півтора місяці – з 10 червня – сиділи без краплини води, навіть технічної. Лише вчора на кілька годин подачу води таки увімкнули.

Про це CBN повідомила жителька однієї з вулиць, де була відсутня вода, Людмила Галунга.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За словами жінки, учора перший день дали воду.

«Вийшов з відпустки селищний голова, і планують провести позачергову сесію селищної ради, – сказала вона. – Начебто буде стояти питання зі створення комунального господарства, яке буде централізовано займатися… Там пішло діло, я так розумію, вже на принцип – не хотіли качати, скандали були, я не знаю, чи там війна йде за ту магістраль – хто на ній буде качати. Ніякої поломки не було. От вчора дали технічну воду і тепер начебто по дві години по вечорах будуть давати. Поки вони зроблять свердловину та дадуть питну воду… Коли це буде – невідомо».

Нагадаємо, жителі трьох вулиць у районному центрі Вільшанка з 10 червня були без води. Водогін в райцентрі є, він постачає технічну воду з річки Синюха. Після передачі водогону на баланс селищної ради почалися перебої з водопостачанням, а згодом насосну станцію закрили повністю.