Після публікації про розкрадання плитки на Набережній у Кропивницькому там побували чиновники

Перегляди: 1391

19 липня заступник міського голови Олександр Мосін проінспектував територію біля недобудованого пам’ятника на Набережній, біля якого почали розкрадати тротуарну плитку.

Про це повідомляє прес-служба міськради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За словами Мосіна, ініціатива побудувати пам’ятник Жертвам Голодомору на Набережній виникла ще у 2008 році. Тоді з обласного бюджету виділили кошти на зведення монументу та благоустрій прилеглої території. Але громада міста виступила проти облаштування пам’ятника на цьому місці, і роботи припинили, а об’єкт залишився в стадії незавершеного будівництва.

«На сьогодні у нас є проект реконструкції Набережної, і це місце буде розглянуто як окремий проект, але з урахуванням того, що вже було побудовано, - зауважив заступник міського голови. - Фахівці попрацюють над проектом і нададуть нам пропозиції, яких змін потребує територія».

Оскільки на недобудованому об’єкті почали розкрадати тротуарну плитку, Олександр Мосін запросив начальника міського відділу поліції Дмитра Авдієнка оглянути місце події і в подальшому регулярно направляти піший патруль для контролю порядку на цій території.

Нагадаємо, 16 липня CBN повідомив, що у Кропивницькому продовжують розбирати алею, яка веде до недобудованого пам’ятника Жертвам Голодомору на Набережній.