Солодке життя пропонують кропивничанам ПриватБанк та UKRBEE

Перегляди: 1627

Аби розширити можливості своїх покупців та надати їм можливість купувати якісний товар, магазин бджільництва UkrBee, що у Кропивницькому по вулиці Біляєва,7, долучився до програми «Оплата частинами» ПриватБанку.

Про це CBN повідомила прес-служба ПриватБанку.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Тепер у магазині можна купувати все у розстрочку до 3 місяців, з відсотковою ставкою 0,01% на рік. Клієнт, у якого є картка ПриватБанку, може оплатити в момент покупки не всю вартість обраного товару, а лише її частину, решта суми розбивається рівними частинами на 3 місяці. Кредит оформляється автоматично просто біля каси, а договором з усіма необхідними реквізитами при цьому стає чек. За умови своєчасного внесення всіх платежів користування кредитними коштами банку стане для покупця безкоштовним.

«Мати надійних партнерів у бізнесі - надзвичайно важливо. Саме таким надійним партнером і є ПриватБанк, - розповідає Ігор Журавка, власник магазину UkrBee, - Спочатку я відкрив для себе ПриватБанк як фізична особа, потім відкрили рахунок ФОП для дружини, а тепер і для мене. Послуга «Оплата частинами» - це просто паличка-виручалочка у продажах дорогого товару. Покупці мають можливість придбати саме, що потрібно в дану хвилину, не відкладати на потім, коли зберуть необхідну суму. А продавець має можливість збільшити товарообіг, а відповідно і доходи».

Оплату частинами» пропонують більше 800 закладів Кіровоградщини різного напрямку - від магазинів продуктів харчування і побутової техніки до ювелірних виробів і туристичних фірм.

В Кіровоградській області з початку року за програмами «Миттєва розстрочка» і «Оплата частинами» було здійснено майже 7 тисяч покупок на загальну суму у 40 млн грн.