На AGROEXPO-2018  відбудеться стронгмен-шоу  Василя Вірастюка

Перегляди: 2267

Стронгмен-шоу під керівництвом володаря титулу «найсильніша людина світу-2004» Василя Вірастюка набуде на AGROEXPO-2018 кардинально нового формату і ще більшого розмаху.

Про це CBN повідомив  генеральный директор «АгроЕкспо» Ігор Глібко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За його словами, організатори виставки спільно з Федерацією стронгмену України проведуть міжнародні змагання – Етап Кубку Європи, де українські богатирі змагатимуться із силачами інших країн.

Минулого року під час заходу встановили рекорд України в категорії  «Спорт, спеціальна підготовка» з перетягування автопоїзда - трактора агрегованого посівним комплексом. В якості «снаряда» була використана зчіпка: трактор NEW HOLLAND T8.40 і посівний комплекс ELVORTI ALCOR 10.0 загальною вагою 27.200 кг.

Четверо атлетів подолали дистанцію 3,07 метра. Їхнє досягнення зафіксували представники «Книги рекордів України».

На традиційному «Покровському ярмарку» відвідувачів чекають різноманітні конкурси та частування. Наприклад, на другий день виставки, 27 вересня, пройде конкурс на найбільший гарбуз «Гарбуз-велетень». Переможець отримає супер-приз.

А на виставці AutoLand можна буде побачити такі бренди, як Lexus, Mercedes, Volkswagen, Hyundai, Peugeot, Opel, Toyota і багато інших. Для усіх бажаючих –тест-драйв позашляховиків та кросоверів.

Минулого року в AGROEXPO взяли участь 585 профільних компаній. Виставку відвідали більше 27 тисяч людей.

Як і минулoгo рoку на час прoведення виставки буде прoдoвженo маршрут № 113. Крім того, від зупинки "Автoстанція №2" дo виставкoвих плoщ пo вулиці Мурманській курсуватиме безкoштoвний транспорт.