«Зірка» в рівній боротьбі поступилася «Волині»

Перегляди: 1211

В стартовій грі чемпіонату Першої ліги молода команда Андрія Горбаня виглядала доволі впевнено й, незважаючи на поразку, заслужила схвальні відгуки від вболівальників за свої самовіддані та наполегливі дії.

«Волинь» була явним фаворитом цього протистояння, адже декларувала боротьбу за підвищення в класі, інформує кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Ну а молодому колективу кропивничан, середній вік яких складає 21 рік, потрібно набиратися досвіду. І цей матч продемонстрував, що характер і бажання досягати успіху в «зіркових» є. Адже незважаючи на територіальну перевагу гостей, небезпечних моментів лучани біля воріт господарів створили обмаль.

А забили гості вже в компенсований до першого тайму час після доволі суперечливого пенальті, який реалізував Кожанов.

Другий гол став наслідком помилки голкіпера «зіркових» Марка Медведєва, який провів відмінний матч, але в другому таймі не встиг зафіксувати м’яч, дозволивши Дмитру Козьбану буквально заштовхати його в ворота.

Згодом волиняни залишилися в меншості, коли за два попередження був вилучений колишній гравець «Зірки» Іван Цюпа. Але скористатися чисельною перевагою підопічним Андрія Горбаня не вдалося, хоча можливості забити бодай один гол в кропивничан були.

Та незважаючи на поразку – 0:2, вболівальники після фінального свистка подякували футболістам і тренерам «Зірки» гучними оплесками.

«Зірка» (Кропивницький) – «Волинь» (Луцьк) – 0:2 (0:1).

Голи: 0:1, Кожанов Денис (45+3, пен); 0:2, Козьбан Дмитро (70).

Склад «Зірки»: 74. Медведєв Марк, 7. Авер’янов Максим, 10. Рудницький Іван (90. Лопушенко Ігор, 88), 11. Збунь Олексій (15. Савіцький Андрій, 80), 17. Сьомка Артем (93. Писарєв Станіслав, 80), 23. Маткобожик Олександр, 28. Хамільтон-Роллінгс Філіп Ларрі Володимир, 37. Нерубенко Дмитро, 39. Поплавка Ярослав (77. Касімов Дмитро, 89), 50. Дугієнко Олександр, 85. Ходорченко Микита (5. Хорольський, 85).