Депутати підтримали пропозиції перевірити розрахунок нових тарифів ОКВП «Дніпро-Кіровоград»

Перегляди: 2418

Сьогодні, 23 липня, відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань власності, на якому депутати підтримали пропозиції перевірити розрахунок нових тарифів ОКВП «Дніпро-Кіровоград».

Про це поінформували в прес-службі облради, передає CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Основну увагу депутати приділили питанню «Про звернення представників громадських організацій стосовно встановлення (підвищення) тарифів обласного комунального виробничого підприємства “Дніпро-Кіровоград” на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення на 2019 рік».

Заслухавши та обговоривши інформацію начальника управління майном виконавчого апарату обласної ради Андрія Шепеля, генерального директора ОКВП «Дніпро-Кіровоград» Романа Ілика, голови громадської ради при Кіровоградській ОДА Олександра Гавриленка та інших активістів, депутати підтримали пропозиції громадських організацій щодо звернення до Управління Східного офісу Держаудитслужби в Кіровоградській області щодо позачергової перевірки розрахунку нових тарифів ОКВП «Дніпро-Кіровоград» на централізоване водопостачання та водовідведення на 2019 рік.

Повернутися до розгляду порушеного питання постійна комісія вирішила після отримання відповідних висновків Управління Східного офісу Держаудитслужби в Кіровоградській області.

Нагадаємо, планується, що тариф на централізоване водопостачання зросте на 22,2 відсотка, на водовідведення – на 20,3 відсотка.