У Малій Висці відбувся фестиваль патріотичної та авторської пісні «Дорога до миру» (ФОТО)

Перегляди: 2242

У суботу, 21 липня, на Маловисківському міському стадіоні вперше відбувся фестиваль патріотичної та авторської пісні «Дорога до миру».

Про це CBN повідомили в Кіровоградському обласному центрі народної творчості.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Метою фестивалю стало об’єднати талановитих авторів і виконавців патріотичної пісні, надати можливості аматорським колективам та виконавцям реалізувати свій творчий потенціал, і таким чином популяризувати їхню творчість.

Наприклад, таких авторів-виконавців патріотичної пісні як волонтер Володимир Бурко, боєць 3-го окремого полку спеціального призначення Сергій Туз та боєць 79 окремої десантно-штурмової бригади Руслан Давидович.

У фестивалі взяли участь солісти та аматорські вокальні колективи з Онуфріївки, Аджамки, Помічної Добровеличківського району, Катеринівської та Компаніївської територіальних громад, Кам’янки, Кропивницького, Малої Виски, Новомиргорода та Новоукраїнки, рок-гурти з Олександрівського, Маловисківського районів та інші.

У рамках фестивалю свою підготовку продемонстрували учасники військово-патріотичного спортивного клубу «Саланг» з Онуфріївки та можна було відвідати виставку озброєння воїнів-захисників «На сторожі миру».

Під час благодійної акції збиралися кошти на реабілітацію земляка – воїна АТО Дмитра Малахатька.

За словами організаторів фестивалю, його планується проводити один раз на два роки у липні на території Маловисківської міської об’єднаної територіальної громади.