Усі райони Кіровоградщини отримали кошти на ремонт місцевих доріг

Перегляди: 1060

Усі райони Кіровоградської області отримали фінансування на ремонт доріг місцевого значення, повідомив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко сьогодні, 23 липня, передає CBN.

Кошти виділили з Державного дорожнього фонду. Сума становить 380 мільйонів гривень, що в десять разів більше, ніж торік.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Зараз є сприятливі погодні умови для ремонту доріг. Закликаю фахівців виконувати роботи якісно й в оптимальні терміни. Сподіваюся, найближчим часом ми вже зможемо перевірити, де і що вже зробили», – наголосив Сергій Кузьменко.

Нагадаємо, в області налічується 591 дорога місцевого значення – більше чотирьох тисяч кілометрів. Це 68% від загальної довжини автодоріг області.

Найбільше на ремонт і утримання доріг місцевого значення у 2018 році отримають Бобринецький, Новоукраїнський, Олександрійський, Голованівський, Добровеличківський, Кіровоградський, Маловисківський, Знам’янський і Долинський райони.