У Кропивницькому маму журналіста вдарило струмом, потрібна допомога

Перегляди: 1273

Жителька обласного центру Ніна Козупляка влаштувалася працювати на підприємство, і на другий день роботи її вдарило струмом.

Від сильної напруги у жінки стався набряк мозку, відмовили серце, легені і шлунок, повідомив «КП» син постраждалої – журналіст «Нової газети» Олег Козупляка. Її госпіталізували у реанімацію.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Трагедія сталася під кінець робочої зміни 21 липня.

«Мені зателефонували з невідомого номера і сказали, що моїй мамі стало зле, – розповів Олег. - Її забрали в реанімацію обласної лікарні. Я був не в місті. Зателефонував рідним, щоб приїхали до мами. У лікарню її привезли близько 21:00, під кінець робочої зміни. Лікарі кажуть, її вдарило струмом, на руках сліди від опіку. Ймовірно, вона взялася за щось під напругою. Вона була у комі, вчора відкрила очі, але говорити не може, продовжує бути на штучній вентиляції».

Попереду на жінку чекає тривале лікування.

«За цей час уже витратили близько 15 тисяч гривень. З такими темпами скоро кошти закінчаться, і нам не буде за що лікувати», – зазначив Олег.

Допомогти можна, перерахувавши кошти на картку «Приватбанку»: 5168 7556 3374 5597 (Козупляка Олег Миколайович, син).