У Кропивницькому журналістам розкажуть про світловідбиваючі елементи на вулицях

Перегляди: 1188

За результатами другої хвилі фінансування проектів Інноваційний фонд з питань взаємодії поліції з громадою (CPIF) від PTAP (Проект підтримки підготовки поліцейських) підтримав проект «Будь видимим», який підготувала Агенція сталого розвитку «Хмарочос» з Кропивницького.

Ініціатори проекту проведуть прес-конференцію в CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Повна назва проекту – «Be Visible / Будь видимим: комплексна програма підвищення рівня безпеки пішоходів із використанням світловідбиваючих елементів у місті Кропивницькому».

Мета комплексної програми підвищення рівня безпеки пішоходів шляхом використання світловідбиваючих елементів (флікерів) – зменшити кількість дорожньо-транспортних пригод за участі вразливих категорій пішоходів (дітей, людей із інвалідністю, зокрема візочників, батьків із дитячими візками тощо) шляхом проведення для них практичних занять із безпеки пішоходів у темний час доби та поширення світловідбиваючих елементів, а також через посилення медіа-просвітницьких акцій.

За результатами другої хвилі CPIF подали 230 проектних пропозицій, з них підтримали 28. Серед них – і проект «Будь видимим».

Автори програми, Ірина та Сергій Ткаченки, переконані, що безпечне місто починається з маленьких кроків підвищення безпекової культури і свідомості пішоходів та водіїв.

На прес-конференції мова йтиме про компоненти проекту, заплановані заходи, очікувані результати, особливості співпраці громади з поліцією.

Учасники прес-конференції:

- Ірина Ткаченко – директорка Агенції сталого розвитку «Хмарочос»;

- Сергій Ткаченко – автор проекту «Будь видимим»;

- Марія Журавель – заступниця начальника УПП в Кіровоградській області ДПП, старший лейтенант поліції;

- Ольга Варіченко – старший інспектор відділу зв'язків з громадськістю УПП в Кіровоградській області ДПП, старший лейтенант поліції.

Проект «Будь видимим» впроваджується за підтримки Інноваційного фонду з питань взаємодії поліції з громадою на засадах партнерства Проекту підтримки підготовки поліцейських (PTAP Police Training Assistance Project - PTAP), що реалізовується в Україні компанією «Агрітім Канада Консалтинг Лтд» за фінансової підтримки уряду Канади.

11:00 26 липня, Кропивницький, вулиця Велика Перспективна, 46, прес-центр CBN (третій поверх торгового центру «Реал»).