Заступник міністра: розвиток українського бейсболу розпочався на Кіровоградщині

Перегляди: 1475

Розвиток українського бейсболу розпочався на Кіровоградщині, тут переважно формується збірна, створюються умови для того, щоб цей вид спорту розвивався.

Про це під зустрічі з головою обласної державної адміністрації Сергієм Кузьменком заявив перший заступник міністра молоді та спорту України Ігор Гоцул сьогодні, 24 липня, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Передаю вам щирі слова подяки за розвиток спорту тут. Чемпіонат, який відбувається зараз у Кропивницькому, відбувається тут не випадково, - сказав Гоцул. - Саме на Кіровоградщині розпочався розвиток українського бейсболу, тут переважно формується збірна, створюються умови для того, щоб цей вид спорту розвивався. Тому саме Кіровоградщині довірено проводити потужні серйозні спортивні змагання. Це важливо не тільки для Кіровоградщини, а й для нашої держави в цілому».

«Хочу подякувати за сприяння в організації чемпіонату Європи, який відбувається в нашому місті. Це знакова подія надзвичайно високого рівня. Наявність команд з багатьох країн Європи – це оцінка в тому числі роботи місцевої і обласної влади, – наголосив Сергій Кузьменко. - Переконаний, що разом ми вирішимо ще чимало завдань, що стосуються розбудови спортивної інфраструктури міста і області, а наявність інфраструктури передбачає проведення гарних спортивних заходів, що збиратимуть повні стадіони».

Нагадаємо, у Кропивницькому стартував кваліфікаційний турнір чемпіонату Європи з бейсболу (група «С»).