Кропивничанам обіцяли, що в липні можна буде стежити за маршрутками онлайн. Тепер обіцяють вересень

Перегляди: 1355

Всі автобуси, які працюють у режимі маршрутних таксі в Кропивницькому, обладнали GPS-навігаторами, і незабаром вони будуть приєднані до загальнодоступної системи EasyWay.

Про це на зустрічі з представниками транспортних підприємств у мерії Кропивницького розповів начальник міського управління транспорту Олександр Вергун сьогодні, 25 липня, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Наразі управління в рамках операції «Перевізник» перевіряє якість надання послуг та умови дотримання договорів.

За словами Олександра Вергуна, перший день показав, що ситуація задовільна. Комісія націлилася на жорсткий контроль за випуском машин на маршрути вранці, а також за станом кінцевих зупинок.

Вергун порадив посилити увагу за чистотою в салонах маршруток і, поки не почався навчальний рік, привести до ладу естетичний вигляд автомобілів, провести зварювальні роботи, пофарбувати.

Нагадаємо, 29 травня Олександр Вергун повідомив, що можливість дізнатися, де саме зараз знаходяться авто на 12 міських маршрутах, скільки їх і, відповідно, порахувати час прибуття, кропивничани отримають у червні-липні.