Майже 5 мільйонів гривень спрямують на добудову очисних споруд у Новгородці

Перегляди: 932

Сьогодні, 25 липня, в ОДА відбулося засідання робочої групи з відбору та формування переліку природоохоронних заходів та об’єктів, що фінансуються з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища.

Про це CBN поінформували в прес-службі облдержадміністрації.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Директор департаменту екології та природних ресурсів ОДА Олександр Ковтунов поінформував про реконструкцію очисних споруд у Новгородці. Він повідомив, що у ході будівництва виникла необхідність проведення додаткових робіт, що не були визначені у первинному проекті, а саме: реконструкції частини підвідного напірного каналізаційного трубопроводу, встановлення зовнішніх ліній електропостачання та дизельного генератора, капітального ремонту адміністративної будівлі на території очисних споруд, а також дообладнання та пусконалагоджувальних робіт системи очистки. Окрім того, проект потребує додаткових коштів на приєднання об’єкта до мереж обленерго. Загалом, на цілі необхідно більше 4 млн. 842 тис. грн.

Члени робочої групи прийняли рішення виділити відповідні кошти на добудову природоохоронного об’єкта.

Як повідомлялось, у Новгородці будують очисні споруди, які значно покращать екологічну ситуацію в районі.