Кропивничан запрошують на квест «Лабіринт можливостей»

Перегляди: 949

У понеділок, 30 липня, о 15.00, на головній вулиці Кропивницького відбудеться загальнонаціональна акція під єдиним гаслом «ПротиДІЙ торгівлі людьми».

Про це CBN поінформували в прес-службі Кіровоградської ОДА.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Мета акції - привернути увагу до проблеми торгівлі людьми та об’єднати зусилля для боротьби із злочинцями, які задіяні в цій кримінальній діяльності, наданні підтримки і допомоги потерпілим.

Акція пройде у форматі квесту-лабіринту, адже шукачі роботи, трудові мігранти потрапляють саме в умовні стіни лабіринту.

Учасники квесту познайомляться з реальними історіями вербування, знайдуть вихід із невідомих ситуацій та уникнуть небезпеки, змінивши своє ставлення до сумнівних пропозицій працевлаштування та перевіривши власні знання щодо правил безпечної міграції та працевлаштування за кордоном.

Ініціювали проведення акції Міністерство соцполітики, координатор проектів ОБСЄ в Україні, представництво Міжнародної організації з міграції за підтримки облдержадміністрації.

Організатор національної інформаційної кампанії в обласному центрі - ГО «Обласний жіночий інформаційний центр».

Квест проходитиме за адресою: Велика Перспективна, 24.