На Кіровоградщині АТОшника не встигли посадити за вбивство - він помер до вироку

Перегляди: 1729

Долинський районний суд визнав винним учасника АТО у ненавмисному вбивстві жителя села Братолюбівка, однак обвинувачений помер до винесення вироку.

Інформація про справу є у Єдиному державному реєстрі судових рішень, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

24 грудня 2016 року обвинувачений посварився з кількома односельцями біля бару «Дві сестри» в Братолюбівці Долинського району. Він штовхнув одного з них, від чого той упав і вдарився потилицею об тротуар.

Обвинувачений своєї вини так і не визнав. Він стверджував, що просто відштовхнув від себе опонента, той послизнувся і впав. Самого моменту падіння АТОшник не бачив.

Потерпілого відвели додому, він ліг спати. Вранці йому стало зле, мати викликала «швидку». 26 грудня він помер у лікарні «внаслідок отриманих тілесних ушкоджень у виді перелому потиличної кістки, субдурального, субарахноідального крововиливів».

«Згідно з актовим записом про смерть №2 від 19 лютого 2018 року», обвинувачений помер. Причина та обставини смерті у справі не вказані. Його мати заявила у суді про здійснення провадження з метою реабілітації сина, однак суд усе одно визнав його винним у ненавмисному вбивстві.