На Кіровоградщині затримали підозрюваних у подвійному вбивстві

Перегляди: 738

Двоє олександрійців побили двох громадян, внаслідок отриманих тілесних ушкоджень один із потерпілих помер у кареті швидкої, тіло іншого – працівники поліції виявили за місцем його проживання.

Про це CBN поінформували в прес-службі ГУ НП в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Повідомлення про пригоду надійшло до Олександрійського відділу поліції 24 липня близько 23:00 від лікарів швидкої медичної допомоги. На вулиці перехожі виявили чоловіка з травмами голови. Під час госпіталізації потерпілий помер, не приходячи до тями.

Перевіряючи коло осіб, із якими спілкувався чоловік при житті, працівники карного розшуку провели огляд помешкання 45-річного громадянина. На місці поліцейські виявили тіло власника будинку з ознаками насильницької смерті.

Правоохоронці отримали інформацію про двох осіб, які напередодні сварилися з одним із потерпілих та висловлювали на його адресу погрози. Під час перевірки встановили причетність 65-річного чоловіка та його 24-річного знайомого до скоєння тяжких злочинів.

Обох осіб затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголосили про підозру.

За фактом вбивств слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінальне процесуального кодексу України. За ці дії підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.