Під час стихії у Кропивницькому рятувальники відбуксирували дев’ять автівок

Перегляди: 961

Значна кількість дощових опадів (до 43 мм.) і різкі пориви вітру до 17 м/сек на території Кропивницького у другій половині дня 25 липня не спричинили порушень сталої життєдіяльності обласного центру.

Про це CBN поінформували в прес-службі міської ради Кропивницького.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Підприємства житлово-комунальної галузі спільно із підрозділами Кропивницького міськрайвідділу УДСНС України у Кіровоградській області оперативно надавали допомогу громадянам та ліквідовували наслідки дії стихії.

Зокрема, надали допомогу із буксирування дев’яти автомобілів з підтоплених дощовими водами ділянок доріг на вулицях Вокзальна, Островського, Бєляєва, здійснили розпилювання та прибирання аварійних дерев по вулицях Сугокліївська, 4 б, Нижня Пʼятихатська, Ярошенка, 26, Мурманська, 8, Героїв України, 36.

Крім того, дощові води відкачувалися з підвального приміщення аптеки по вулиці Кропивницького, 6 та приватного домоволодіння по вулиці Покровській, 63.

Спеціалісти КП «Аварійно – диспетчерська служба» міської ради Кропивницького» допомогли із прочисткою ливневих систем водовідведення на п’яти ділянках та ліквідували наслідки підтоплення трьох електрощитових у багатоповерхівках.