Збірна України здобула другу перемогу на чемпіонаті Європи з бейсболу

Перегляди: 1070

У Кропивницькому продовжується кваліфікаційний турнір чемпіонату Європи з бейсболу в групі С.

Сьогодні зранку, 26 липня, закінчилася програма третього змагального дня, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Вчора на самому початку вечірнього протиборства між українцями та грузинами на Кропивницький ринула злива. Продовжувати гру не було ніякої можливості. Тож представники СЕВ після наради з арбітрами та тренерами команд вирішили перенести поєдинок на восьму годину ранку сьогодні.

Організатори ігрові майданчик вночі та зранку підготували для проведення двобою. Суперники вийшли на поле й продовжили боротьбу саме з того місця, на якому матч призупинили. Відразу грузинські бейсболісти повели в рахунку. Але потім українці не залишили жодного шансу конкурентам. Відмінно зіграв пітчер Максим Лесницький, який зробив 10 страйк-аутів у захисті.

Українці і в своєму другому матчі здолали суперників в нокаут, цього разу 12:1, й очолили турнірну таблицю. Ввечері на підопічних Олега Бойка очікує ще один поєдинок - проти аутсайдерів турніру угорців.

Збірна Угорщини свої три матчі програла й вже не має шансів на вихід до фіналу. А ось естонці після розгромної поразки від українців – 0:15 зібралися й здолали румунську та угорську збірні. В активі команди Естонії дві перемоги, по одній здобули збірні Румунії та Грузії, які сьогодні зустрічаються між собою.

Нагадаємо, 23 липня на бейсбольному стадіоні ОСДЮШО 2 у Кропивницькому відбулася унікальна для області та України спортивна подія – відкриття кваліфікаційного турніру чемпіонату Європи з бейсболу (група «С»).