Житель Олександрії убив свого батька, вдаривши 11 разів гантеллю по голові

Перегляди: 1354

Жителя Олександрії посадили на сім років за вбивство батька.

Вирок опублікований у Єдиному державному реєстрі судових рішень, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Трагедія сталася близько 6:30 3 жовтня 2017 року. Обвинувачений підійшов до ліжка, де спав його батько, і вдарив його гантеллю по голові 11 разів. Потім бив ще викруткою, намагаючись поцілити у вухо, але, як сказано у справі, ці удари «у прямому причинному зв'язку зі смертю не перебувають».

Вбивця свою вину визнав повністю. На судовому засіданні він розповів, що «2 жовтня 2017 року між ним та батьком була розмова, під час якої батько в ультимативній формі зазначив про те, щоб наступного дня обвинувачений зранку придбав йому сигарети та ліки.

3 жовтня обвинувачений прокинувся о 6 годині ранку, сів за комп'ютер у своїй кімнаті, пив каву, дивився новини та розмірковував над словами батька про необхідність купити йому сигарети та ліки, на які в обвинуваченого не було грошей, його погляд впав на гантелі, які лежали поруч, він пригадав, що місяць тому бачив свого сусіда, який на початку 2000 років вбив свою матір гантеллю. В цей час в нього виник умисел на вбивства батька з мотивів припинення постійних сварок, дорікань та психічного тиску з боку батька».

Вбивця також зазначив, що батько йому розказував: у в’язниці, щоб жертва точно померла, її б’ють викруткою у вухо.

Обвинувачений залишив записку матері: «Не заходь, я вбив батька», а в самому помешканні - ще одну, в якій детально зізнався у скоєному та попрощався з рідними.

Вбивцю затримали поліцейські, коли він, поблукавши містом, повернувся о другій ночі 4 жовтня додому.

Суд врахував щире каяття обвинуваченого і призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі строком на сім років.