Директор «Ятрані» запевнила, що будівництво павільйону біля «Мелодії» в Кропивницькому - законне

Перегляди: 2218

Чи має право м'ясокомбінат «Ятрань» будувати торговельний павільйон біля магазину «Мелодія», на прес-конференції з нагоди 90-річного ювілею підприємства, організованій інформаційною агенцією CBN, розповіла виконавчий директор комбінату Наталія Артеменко.

Вона запевнила, що павільйон будується в рамках стратегії заміни пересувних кіосків на колесах на більш комфортні для людей і працівників фірмові кіоски.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Підприємство має усі дозвільні документи, які отримало ще у 2011 році.

Встановлювати більш комфортні МАФи підприємство почало більше трьох років тому. На місці 14 павільйонів раніше теж стояли пересувні кіоски. Цього року прийшла черга для заміни вагончика на павільйон саме в цьому місці. До того ж там буде розбита справжня, а не номінальна, як раніше, клумба.

«Там є місце для чудової клумби. Вже закуплені зелені насадження, є дизайнерський проект, і вже висадили б, якби б не злива», - сказала Наталія Артеменко. Вона запевнила, що через тиждень всі роботи завершать.

Артеменко наголосила, що подібна заміна є вимогою часу, і нагадала, що Мінрегіонбуд оновив державні будівельні норми, які, зокрема, не допускають встановлення тимчасових споруд, рекламних та інших конструкцій на тротуарах вулиць. Вони вступають в дію з 1 вересня.

Нагадаємо, будівництво павільйону біля магазину «Мелодія» в Кропивницькому викликало протести громадських активістів та місцевих жителів.