Голова ОДА прокоментував ситуацію з рейдерством на Кіровоградщині

Перегляди: 972

Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко під час публічного звіту в інформаційній агенції CBN сьогодні, 27 липня, прокоментував ситуацію із рейдерством у регіоні.

«Не волів би говорити, що територія Кіровоградщини - це територія, де найбільшими подіями останніх років були рейдерські захоплення. Тема Бережинки була активно використана політиками в минулому році, сьогодні вони особливо цим не переймаються, мабуть, уже сповна використали людину, яка потрапила у складну ситуацію. Наразі правоохоронці спокійно займаються цією справою і ми чекаємо результатів розслідування, - сказав він. - Щодо агрофірми "Маріампольська", що потрапила у складну ситуацію в цьому році, - питання з гарячої фази вивели в нормальну ситуацію, люди працюють, власність повернута. Кримінальні справи розслідуються, буде дана оцінка, що там відбувалося. Думаю, що цим результатом ми поставили крапку в питанні, чи здатна держава захистити людину і бізнес».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Як повідомлялось, юстиція Кіровоградщини просить розрізняти рейдерство і фінансові суперечки.