У кропивничан ще є час, аби допомогти доставити в місто гуманітарну допомогу для дітей з інвалідністю

Перегляди: 783

Організація матерів дітей з інвалідністю «Серце матері» отримала від української діаспори в Колорадо гуманітарну допомогу.

Як розповіла CBN голова ГО Людмила Шукрута, великий контейнер з візочками, ходунками, памперсами, дитячим одягом та іграшками прибув на одеську митницю.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Декілька років члени громадської організації познайомилися з американським волонтером Томом Бронсоном, коли той завітав до Кропивницького. «Ми спілкувалися, стали друзями. І, коли він поїхав, вирішив нам допомагати», - розповіла Шукрута

З того часу почалася активна співпраця волонтерів та громадської організації. Проте раніше допомогу «Серце матері» отримувало через іншу організацію, а тепер вона прийшла на їхнє ім'я. «Допомогу збирали цілий рік. А зараз нам потрібні кошти, щоб узяти машину і привезти цей подарунок», - розповіла Людмила.

До вівторка, 31 липня, матерям особливих діток треба зібрати 8 тисяч гривень.

Допомогти їм можна, перерахувавши гроші на картку ПриватБанку №5168 7427 1559 2618 на ім'я Чущенко Наталії Олександрівни.