Українці в фіналі бейсбольного Євро зіграють з румунами

Перегляди: 842

Сьогодні, 27 липня, путівку в фінал кваліфікаційного турніру чемпіонату Європи в групі С для збірної Румунії забезпечили бейсболісти Грузії, які здолали естонців під час поєдинку в Кропивницькому.

Естонцям досить просто було обіграти грузинську збірну, щоб завтра битися з господарями у вирішальному матчі за путівку в групу В, повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Але грузинські бейсболісти розгромили естонців – 12:3. Цей результат вивів до фіналу за додатковими показниками збірну Румунії.

Через це вечірня зустріч майбутніх фіналістів не мала турнірного значення. Але підопічні Олега Бойка не залишили конкурентам жодного шансу.

Тренери румунської команди спочатку виставили резервістів проти основи синьо-жовтих. Вже в дебюті наші гравці забезпечили собі значну перевагу, поступово її збільшуючи. Поєдинок закінчився у сьомому інінгу в нокаут з рахунком – 13:0 на користь збірної України.

Завтра, о 14.00, бейсболісти України та Румунії знову вийдуть на поле для того, щоб визначити переможця турніру.

Як повідомлялось, збірна України з бейсболу вийшла до фіналу домашнього Євро.