Збірна України з бейсболу вийшла до фіналу домашнього Євро

Перегляди: 1436

Українські бейсболісти, здобувши три перемоги на груповій стадії, достроково за тур до закінчення попереднього раунду, забезпечили собі путівку в фінал кваліфікаційного раунду чемпіонату Європи з бейсболу в групі С, який проходить у Кропивницькому.

Вчора українські бейсболісти перемогли збірну Грузії та в непростому двобої здолали угорців, інформує кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

До цього угорські бейсболісти в попередніх матчах незмінно вели в рахунку. Та в матчі з українцями вже в 1-му інінзі поступилися - 2:0, а в 2-му інінзі суперники заробили по 2 очка - 4:2. У третьому нападі кожна з команд «занесла в дом» ще по 1 очку - 5:3. А потім почалися нервові бейсбольні гойдалки, коли шанси на результативні атаки були, як у підопічних Олега Бойка, так і у наших суперників.

Однак захисники діяли надійно, довгий час не дозволяючи рахунку змінитися. І тільки в 7-му інінзі українці таки змусили конкурентів зробити вирішальну помилку і з одного відбивання при двох аутах здобули відразу два очка - 7:3.

Після цього угорські гравці знітилися, а господарі турніру в кожному з двох заключних інінгов набрали ще по 1 очку, завершивши гру з рахунком - 9: 3.

Таким чином, збірна України за тур до завершення групового етапу вирішила задачу-мінімум, забезпечивши собі місце у фіналі.

На даний момент в активі українців 3 перемоги, а у збірних Естонії та Румунії - по 2 перемоги та 1 поразці.

Сьогодні в ранковій програмі естонці грають з грузинськими бейсболістами і в разі успіх будуть набагато ближче до фіналу, ніж румуни, яким грати з господарями і яких збірна Естонії сенсаційно обіграла.