ФК «Олександрія» переміг луганську «Зорю»

Перегляди: 903

Сьогодні, 28 липня, в Олександрії у першому таймі господарі поля виглядали краще за луганчан в атаці й мали кілька шансів повести в рахунку. Але Андрій Цуріков, Максим Задерака та Артем Полярус своїми гольовими нагодами не скористалися. Тут потрібно віддати належне діям голкіпера гостей Заурі Махарадзе, повідомив кореспондент CBN.

По перерві підопічні Володимира Шарана ще більше додали в швидкості й продовжували загрожувати воротам суперників. Гості ж все більше притискалися до власних воріт і здебільшого захищалися. А на 77-й хвилині «Зоря» залишилася в меншості після того, як через ушкодження не зміг продовжити гру Артем Громов. А Юрій Вернидуб до цього моменту провів усі заміни, тож гостям довелося догравати вдесятьох.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Олександрійці, які в другому таймі виглядали дуже солідно, пішли в рішучий наступ й свого досягли. На 85-й хвилині, після навісу з флангу, Євген Банада випередив Дмитра Хомченовського, який пропустив ривок суперника, й головою забив переможний гол – 1:0.

ФК «Олександрія» після двох турів набрав максимальну кількість очок й очолив турнірну таблицю української Прем’єр-ліги.

«Олександрія» - «Зоря» - 1:0.

Гол: Евген Банада (85).

«Олександрія»: Юрій Паньків, Валерій Бондаренко, Кирило Ковалець (Василь Грицук, 64), Андрій Цуріков, Артем Полярус (Віталій Пономар, 65), Андрій Запорожан, Артем Сітало, Павло Пашаєв, Антон Шендрик, Євген Банада, Максим Задерака (Євген Протасов, 76).

«Зоря»: Заурі Махарадзе, Олександр Сваток, Артем Гордіенко, Владислав Кочергин (Леван Арвеладзе ,75), Ігорь Харатін (Сілас, 55), Віталий Вернидуб, Олександр Тимчик, Максим Луньов (Дмитро Хомченовский, 62), Олександр Караваєв, Артем Громов, Євген Чеберко.