ФК «Інгулець» програв івано-франківському «Прикарпаттю»

Перегляди: 853

Вчора, 28 липня, у другому турі чемпіонату України з футболу в Першій лізі підопічні Сергія Лавриненка вдома програли івано-франківському «Прикарпаттю», повідомив кореспондент CBN.

Після стартової невдачі в поєдинку з краматорським «Авангардом», вболівальники сподівалися, що в другому домашньому матчі команди з Петрового їх улюбленці реабілітуються. Тим більше, що команду підсилив ще один колишній гравець кропивницької «Зірки» Максим Ковальов, який вийшов у стартовому складі.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На правах фаворитів підопічні Сергія Лавриненка захопили ініціативу й пішли в наступ на ворота суперників. Але в цій грі господарям поля, які створили чимало моментів біля воріт івано-франківців, фатально не щастило, та й реалізація гольових нагод залишала бажати кращого. Міг забивати не лише Олександр Акименко, який перед матчем із рук президента ПФЛ України Сергія Макарова отримав нагороду кращого бомбардира минулого сезону, але й Ігор Солдат, Каміль Хучбаров, Олександр Мішуренко, Владислав Клименко.

Але в кінцівці першого тайму спрацювало неписане футбольне правило: коли не забиваєш ти, м’яч влітає у ворота тих, хто свої моменти змарнував. Після прострілу в штрафний майданчик, автоголом відзначився Олександр Кучеренко. В другому таймі рахунок так і не змінився.

Петрівчани зазнали другої домашньої поразки поспіль й опинилися серед аутсайдерів Першої ліги.

ФК «Інгулець» (Петрове) – МФК «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – 0:1 (0:1)

Гол: Олександр Кучеренко-автогол (42)

«Інгулець»: 1. Антон Ситников, 4. Ігор Солдат, 55. Максим Ковальов (3. Роман Гончаренко, 46), 23. Олександр Кучеренко, 39. Денис Балан, 80. Владислав Лупашко, 5. Євген Запорожець (8. Владислав Клименко, 74), 13. Ілля Коваленко (9. Олександр Мішуренко, 46), 10. Вячеслав Піднебенной, 25. Олександр Козак (99. Каміль Хучбаров, 74), 21. Олександр Акименко (20. Артем Козлов, 66).

Запасні: 33. Геннадій Ганєв, 17. Станіслав Передистий.

Головний тренер – Сергій Лавриненко.

«Прикарпаття»: 24. Іван Піцан, 12. Віктор Данищук, 27. Роман Бочкур, 2. Петро Ковальчук, 5. Віктор Яневич, 8. Володимир Боришкевич (10. Олег Веприк, 63), 31. Роман Борисевич (99. Микола Квасний. 74), 11. Богдан Оринчак (3. Василь Француз, 80), 20. Ярослав Конкольняк (22. Орест Януш,74), 14. Василь Цюцюра (17. Роман Прошак, 84), 9. Ігор Худобяк.

Запасні: 26. Остап Вульчин, 7. Артур Комар.

Головний тренер – Володимир Ковалюк.