Поліція Кіровоградщини бачитиме, хто в'їжджає в область

Перегляди: 740

На дорогах Кіровоградщини, що межують з сусідніми областями, з'являться камери відеоспостереження.

Як повідомив сьогодні, 30 липня, на апаратній нараді голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко, відповідні перемовини обласна та місцева влади ведуть к керівництвом Нацполіції, повідомляє CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Під час робочих нарад з керівництвом Нацоліції в області ми неодноразово обговорювали низку пріоритетних завдань, одне з яких пов’язане із захистом Кіровоградщини від зловмисників, які інколи заїжджають в область для скоєння протиправних дій», - розповів очільник області.

За його словами, система дає можливість автоматично моніторити в'їзди в область, що в свою чергу, допоможе правоохоронцям швидко і адекватно реагувати на різноманітні ситуації.

Кузьменко зазначив, що голови райдержадміністрацій готові виділити на цей проект як бюджетні кошти, так і залучити до співпраці відповідальний бізнес.

Таким чином на дорогах міжнародного і державного значення, де є активний рух транспорту, з'являться сучасні камери, що розпізнаватимуть номерні знаки і обличчя.