У Кропивницькому в спальному мікрорайоні викинули ємності з невідомою токсичною речовиною (ФОТО)

Перегляди: 1273

У Кропивницькому викинули до сміттєвих контейнерів на вул. Космонавта Попова, 4, каністри з невідомою речовиною з різким запахом.

Про це повідомив у Facebook начальник міської спеціалізованої інспекції Андрій Максюта.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Ці каністри протікали. Натекло рідини добряче, - написав він. - Вміст контейнерів сміттєвоз вивіз, працівники ДСНС приїздили полили водою, люди самі засипали піском і хлоркою, але і досі ця гидота дає про себе знати. Роз'їло пісок... Місцеві кажуть, у них у багатьох болить горло і вони не відкривають вікна. Прошу термінового реагування Віталія Миронюка та Ігоря Бойчука (начальник УДСНС в області та начальник головного управління Держпродспоживслужби в області. – CBN). Це відео і фото мені прислали люди сьогодні, у неділю. Якби я знав про проблему раніше - повірте мені, ми б реагували зразу».

Також Андрій Максюта закликав свідків того, як викидали ці каністри, повідомити йому в особисті повідомлення.

Кропивничанка Олеся Курбатова відзначила погіршення стану здоров’я в себе та членів родити і пов’язує це з дією випарів невідомої речовини.

«Я живу на Пацаєва. Дуже погано себе почувають і діти, і я. Першить и болить горло. Нічого не допомагає. Вчора у моїх гостей почалось те ж саме», - написала жінка у Facebook.

CBN слідкуватиме за ходом цієї історії.